Google Ads-kurs

Sveriges bästa Google Ads-kurs på distans

Kursmaterialet uppdateras ständigt för att hänga med i Googles ändringar

Vi kan stolt säga att vi var först i Sverige med att hålla i en Google Ads-kurs på distans. Men vi nöjer oss inte där. Hela tiden förnyar vi kursmaterialet för att ligga i framkant. Vill ni gå hos originalet som tog AdWords-kunskapen till nästa nivå. Idag arbetar Google Ads-byrån AdWordsSpecialisten.se både med att hjälpa företag med att synas på internet samt lära ut kunskapen hur företag skall kunna optimera sina kampanjer själva.

Vad ingår i vår Google Ads-kurs

Du lär dig allt som behövs för att skapa din första kampanj och sträva efter lönsamhet. Går du både vår nybörjarkurs och vår fortsättningskurs så lär ni er även avläsa statistiken på rätt sätt. Ni lär er bolla med siffror på ett sätt som gör att de blir ert styrmedel. Fördelar med att gå vår Google Ads-kurs:
  • Kursen kräver inga förkunskaper
  • All kurslitteratur ingår i priset
  • Google Ads-kursen är givetvis avdragsgill
  • Kursen hålls helt på distans vilket innebär att ni kan läsa den när och var ni vill så länge ni håller kurstiden
  • Ni kan under hela kursperioden ställa frågor direkt till kursledaren om kursmaterial eller funderingar
Priser:
  • Google Ads – Nybörjarkurs & Fortsättningskurs – 5119kr

Läs mer om Google Ads-kursen och många av våra andra distanskurser på vår huvudsida. Där kan du även ladda ner vår digitala broschyr om Google Ads-kursen: https://hemsideportalen.se/google-ads-kurs/

Bäst Google Ads-kurs på distans i Sverige

Anmälan till Google Ads-kursen sker i kontaktformuläret på denna sida. Välkommen till Sveriges mest uppskattade Google Ads-kurs!